تبلیغات گستر | تبلیغ رایگان، آگهی رایگان، نیازمندی ها
تماس بگیرید
شماره آگهی: 23246
تبلیغات گستر | تبلیغ رایگان، آگهی رایگان، نیازمندی ها

توضیحات آگهی

پوزیشنر فیشر ۳۵۸۲ :پوزیشنر پنوماتیکی دستگاه هایی هستند که با افزایش یا کاهش فشار بار هوا بر روی محرک ، شیر را در وضعیت صحیح قرار می دهند. به جای اینکه کنترل کننده ،سیگنال را مستقیم به اکچویتور منتقل کند ، یک پوزیشنر سیگنال را دریافت و موقعیت دقیق شیر را حس می کند و سیگنال را به محرک انتقال می دهد.

پوزیشنر یک کنترل ولو معمولاً روی یوک یا قسمت بالای یک اکچویتور پنوماتیکی (برای شیرهای کنترل خطی) یا نزدیک انتهای شافت (برای شیرهای کنترل چرخشی) نصب می شوند. برای هر یک از تنظیمات ، پوزیشنر به صورت مکانیکی به ساقه شیر یا شافت شیر وصل می شود. این امر باعث می شود تا موقعیت ولو با موقعیت درخواست شده توسط کنترل کننده مقایسه شود.

پوزیشنر فیشر ۳۵۸۲
پوزیشنر پنوماتیکی فیشر ۳۵۸۲ با مجموعه های کنترل ولو های خطی استفاده می شود. این پوزیشنر پنوماتیکی سیگنال ورودی پنوماتیک را از یک دستگاه کنترل دریافت می کند و فشار تغذیه را به محرک شیر کنترل تعدیل می کند و موقعیت ساقه ولو را دقیق و متناسب با سیگنال ورودی پنوماتیک ارائه می دهد.

۰۲۱-۸۶۱۲۲۵۲۹
۰۲۱-۸۶۰۳۱۶۰۷
۰۲۱-۸۶۰۳۱۷۳۶
۰۲۱-۸۸۷۴۶۶۶۴
۰۲۱-۸۸۷۴۶۶۶۳

دیدگاه خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “پوزیشنر فیشر ۳۵۸۲”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *